Ons concept

Een Concept van Verfijning en Gezelligheid

La Table M biedt een uniek concept waarbij Franse gastronomie samensmelt met verrassende Aziatische invloeden. Chef-kok Jean-Luc Lambotte, voorheen werkzaam bij Gastronomie du Mayeur, heeft een plek gecreëerd waar culinaire verfijning samengaat met een gezellige sfeer. Kom en geniet van ons menu met 3, 4 of 5 gangen, met heerlijke smaken en artistieke presentaties. Ons attente team, onder leiding van de broers Jona in de keuken en Chris in de bediening, zorgt ervoor dat uw ervaring uitzonderlijk is. Bovendien nodigt onze prachtige tuin u uit om te genieten van rustige en ontspannen momenten in het hart van Wanze.

Biedt u vegetarische of glutenvrije opties op uw menu?

Ja, we hebben vegetarische en glutenvrije opties beschikbaar. Laat ons bij het maken van een reservering uw dieetwensen weten, zodat onze chef-kok geschikte gerechten kan aanbieden.

Kunnen we privé-evenementen of bruiloften organiseren bij La Table M?

Absoluut! Onze banketzaal is beschikbaar voor privé-evenementen zoals bruiloften, familiefeesten of zakelijke bijeenkomsten. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken, en wij helpen u graag bij het plannen van uw speciale evenement.

Biedt u wellnessdiensten en accommodatie aan?

Ja, voor degenen die hun gastronomische ervaring willen verlengen, bieden wij drie uitzonderlijke suites en kamers met een sauna, zwembad en jacuzzi. Trakteer uzelf op een ontspannen verblijf in onze unieke groene oase.

Is het mogelijk om cadeaubonnen voor La Table M te kopen?

Absoluut! Wij bieden gepersonaliseerde cadeaubonnen aan om uw dierbaren een onvergetelijke culinaire ervaring bij La Table M te bezorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie over het verkrijgen van een cadeaubon.